• Pet. jun 9th, 2023

Moja planeta - magazin za aktivni život

Baikal Crew lagane – 52% fine merino

  • Home
  • Baikal Crew lagane – 52% fine merino

Baikal Crew lagane – 52% fine merino

760,00 рсд

Unesite kupon sa kodom mojaplaneta posle koraka “korpa” i ostvarite 10% popusta.
Cene proizvoda su iste kao na sajtu proizvođača, a kupovinom kod nas pomažete rad besplatnog outdoor magazina Moja planeta.

Crew performantne duge čarape od merino vune sa specifičnim ojačanjem tamo gde je najvažnije. Ove čarape su vrlo izdržljive za sve zahtevne aktivnosti. Merino vuna diše, termoregulirajuća je i prirodno antibakterijska, neutrališe neprijatne mirise.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Opis

Quarter performantne kratke čarape od merino vune sa specifičnim ojačanjem tamo gde je najvažnije. Ove čarape su vrlo izdržljive za sve zahtevne aktivnosti. Merino vuna diše, termoregulirajuća je i prirodno antibakterijska, neutrališe neprijatne mirise.

Predivo od merino vune fine 20.5µm

U poređenju sa drugim vrstama vune, merino vuna je uvek fina i meka, prečnika vlakna uglavnom manjeg od 24 mikrona (μm). Stepen finoće vune je bitan za proizvodnju prediva. Što je vuna finija, to će biti mekša na koži. Fina merino vuna može se nositi direktno na koži u proizvodima kao što su rukavice, kape, šalovi ili čarape ili kao drugi sloj.

 

Mulesing-free

Mulesing je zahvat kojim se uklanja koža sa zadnjeg dela merino ovce kako bi se sprečile parazitske infekcije od muva. Efikasan je, ali kontroverzan zbog svoje okrutnosti. Alternative postoje odabirom otpornih životinja sa manjim naborom kože i upotrebom nehirurških alternativa. Potvrda no-mulesing garantuje da se vuna dobija od netretiranih merino ovaca.


Tigil ima za cilj vraćanje prirodnih materijala u sportsku opremu i odeću. Zdravi, dišu, izdržljivi, performantni, nude održivu udobnost i well-being. Pratite svoje pasije i opremite se istinski uz Tigil. Tigil je brend kompanije Ecovolve.

 

Vodič za tip čarapa:

Dodatne informacije

Boja čarapa

Crvena, Plava, Siva, Zelena

Veličina čarapa

35/38, 39/42, 43/46