• Суб. мај 25th, 2024

Moja planeta - magazin za aktivni život

Komovi – hostel Mojan

ByJovan Jarić

окт 19, 2017

Avanturistički centar Mojan smješten je u zgradi koja je nekada služila kao granična kasarna i koja se zvala Dujo Puharić.

Lokacija na kojoj se nalazi avanturistički centar Mojan je idealna za poklonike aktivnog odmora i zaljubljenike u prirodu. Centar se nalazi na samom početku novoproglašenog parka prirode, u podnožju planine Komovi, i nadomak manje poznatih ali jednako atraktivnih planina kao što su Mojan, Asanac, Zeletin. Ovo su neka od rijetkih mjesta koja vam nude osjećaj potpuno neistražene divljine, prostori koji djeluju kao da ljudska noga tu nikad nije kročila. I naravno, takav ambijent nudi mogućnosti za bavljenje različitim aktivnostima kada je u pitanju aktivan odmor. Svoje vrijeme možete popunjavati kako želite, biti pravi avanturista i otkrivati nepoznate kutke ovog carstva na način koji sami odabrete, a možete iskoristiti neke od naših paketa koje smo izdvojili kako bismo vam olakšali planiranje vašeg odmora.

Centar ima ukupno 9 soba za spavanje, sa 31 ležajem. Dvije sobe se nalaze u prizemlju objekta, a ostale su na spratu. Sve su opremljene novim namještajem, udobnim madracima, čisto je i prijatno. UPostoje dva sanitarna bloka, za svaki sprat objekta po jedan, i identični su. Jedan blok sadrži dva toaleta – muški i ženski, i dvije tuš kabine, takođe muška i ženska. U oba bloka se nalaze po 2 umivaonika sa ogledalima, veš mašina koju mogu koristiti i gosti objekta i kamperi, kao i fenovi za kosu.

Više o ovom smeštaju i šta sve nudi možete naći na intenet stranici: http://www.mojanadventures.me/

Kontakt: Avanturistički centar & hostel Mojan, selo Japan, Crna Gora.
Telefon: +38269253029

One thought on “Komovi – hostel Mojan”
  1. Mojan je na katastrofalnoj poziciji sto se Komova tice i daleko je od svih vrhova koji se tamo nalaze, pogodan je samo za djelove prokletija koji su gore navedeni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *