• Пет. јун 21st, 2024

Moja planeta - magazin za aktivni život

Rajac – odmaralište PTT-a (640m)

ByJovan Jarić

јан 6, 2016

Nalazi se u blizini planinarskog doma Duško Jovanović. Odmaralšte je zidani spratni objekat i ima 35 ležaja. Sobe su dvokrevetne sa kupatilima. Ishrana je organizovana u istom objektu u restoranu „Zlatni bokal“. Dolazi se – pogledati pod Rajac – planinarski dom Duško Jovanović

Kontakt: +381 (0)14 8002

3 thoughts on “Rajac – odmaralište PTT-a (640m)”
  1. Zašto niko nije rekao, napisao ili na bilo koji drugi način objavio da je odmaralište ptt na Rajcu, pored planinarskog doma Pobede zatvoreno! Zatvoreno i kako izgleda više se nikad neće otvoriti. Izgleda da je Radojica bio poslednji Don Kihot ovog zdanja. On se trudio koliko je je god mogao i kako je god mogao da se gost oseća kao gost u tom odmaraliśtu. Kod njega je sve bilo moguće. Nije postojala reč nema, ne mogu, sutra ću ili slično. Ja sam se na Rajcu pojavio kao planinar Pobede i počeo da odsedam u domu, što ima svojih prednosti i divnih trenutaka. Medjutim, kada sam se upoznao sa Radojicom, počeli smo, jer nas je uvek bilo po desetak najmanje, da odsedamo u odmaralištu ptt. Nije to bilo vrhunsko mesto, da se razumemo, bilo je staro, ali čisto i uredno. Hrana nije imala ni jedne zamerke. U to ime molim vas, koga god je potrebno, da učine napor i i mentalni i finansijski da se odmaralište ponovo otvori. To bi bila velika radosr za ogroman broj gostiju.

    1. Ja Vas podrzavam.Sve je napisano tacno i korektno.Izgleda da je na nama zaljubljenicima planine Rajac da preduzmemo inicijativu.Stete je da jedan solidno gradjen i funkcionalni objekat bude prazan i ostavljen zubu vremena.

  2. Bez obzira na to što je odmaralište nagrizao zub vremena, bili ste za domaćina na prvom mestu kao vip gost. Još pamtim domaću odličnu hranu koja se tu služila. Pretpostavljam da nije više bilo isplativo boriti se sa hotelom pored velikog broja kućnih apartmana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *