• Pet. jun 2nd, 2023

Moja planeta - magazin za aktivni život

Rajac – odmaralište PTT-a (640m)

ByJovan Jarić

jan 6, 2016

Nalazi se u blizini planinarskog doma Duško Jovanović. Odmaralšte je zidani spratni objekat i ima 35 ležaja. Sobe su dvokrevetne sa kupatilima. Ishrana je organizovana u istom objektu u restoranu „Zlatni bokal“. Dolazi se – pogledati pod Rajac – planinarski dom Duško Jovanović

Kontakt: +381 (0)14 8002

2 thoughts on “Rajac – odmaralište PTT-a (640m)”
  1. Zašto niko nije rekao, napisao ili na bilo koji drugi način objavio da je odmaralište ptt na Rajcu, pored planinarskog doma Pobede zatvoreno! Zatvoreno i kako izgleda više se nikad neće otvoriti. Izgleda da je Radojica bio poslednji Don Kihot ovog zdanja. On se trudio koliko je je god mogao i kako je god mogao da se gost oseća kao gost u tom odmaraliśtu. Kod njega je sve bilo moguće. Nije postojala reč nema, ne mogu, sutra ću ili slično. Ja sam se na Rajcu pojavio kao planinar Pobede i počeo da odsedam u domu, što ima svojih prednosti i divnih trenutaka. Medjutim, kada sam se upoznao sa Radojicom, počeli smo, jer nas je uvek bilo po desetak najmanje, da odsedamo u odmaralištu ptt. Nije to bilo vrhunsko mesto, da se razumemo, bilo je staro, ali čisto i uredno. Hrana nije imala ni jedne zamerke. U to ime molim vas, koga god je potrebno, da učine napor i i mentalni i finansijski da se odmaralište ponovo otvori. To bi bila velika radosr za ogroman broj gostiju.

    1. Ja Vas podrzavam.Sve je napisano tacno i korektno.Izgleda da je na nama zaljubljenicima planine Rajac da preduzmemo inicijativu.Stete je da jedan solidno gradjen i funkcionalni objekat bude prazan i ostavljen zubu vremena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *